Társaságunk 2020. évi (elektronikus) közgyülése 2.1

Társaságunk 2020. évi (elektronikus) közgyülése 2.1

Társaságunk történetében előszőr került sor elektronikus formában megtartott közgyűlésre. A személyes jelenlét nélküli közgyülés megtartását és a határozathozatal módját Társaságunk alapszabálya már tartalmazta, erre a lehetőségre erősített rá az időközben Országgyűlés által elfogadott 2020. évi XII. törvény, ill. az általa megerősített 40/2020.(III.11.) Korm. rendelet és kapcsolódó kormányrendeletek. 

Társaságunk - a járványügyi helyzet alakulását figyelembe véve - március 31-i (elektronikus) elnökségi ülésen határozott a Közgyülés "személyes jelenlét nélküli megtartásáról" ( http://www.mombt.hu/kozzetetelek/elnoksegi-ules-2020-03-31-e-konzuktacio-formajaban.html).

A Közgyűlés elektronikus formában történő megszervezése a megszokottól eltérő erőfeszítéseket igényelt az Elnökségtől, úgy a felkészülés, mint a szervezés, lebonyolítás, valamint a szavazatszámlálás és értékelés területén.

Az Elnökség ezúton is megköszöni a Tagság aktív támogatását, részvételét a szavazás sikeres végrehajtásában, ezzel Közgyűlésünk munkájában.

Az Elektronikus Közgyűlés dokumentumait a "Közzétételek" között találja meg: http://www.mombt.hu/kozzetetelek/tarsasagunk-2020-evi-elektronikus-kozgyulese.html

Vissza