OROSZORSZÁG ÉS A POSZTSZOVJET TÉRSÉG – ÜZLETI SZEMMEL  Nemzetközi szakmai nap és üzleti fórum

OROSZORSZÁG ÉS A POSZTSZOVJET TÉRSÉG – ÜZLETI SZEMMEL Nemzetközi szakmai nap és üzleti fórum

2019. május 13-án a Magyar–Orosz Művelődési és Baráti Társaság, a Külkereskedelmi Főiskoláért Alapítvány, valamint a «Kelet–Európa» Üzleti Klub színvonalas szakmai napot és üzleti fórumot tartott.

OROSZORSZÁG ÉS A POSZTSZOVJET TÉRSÉG – ÜZLETI SZEMMEL

Nemzetközi szakmai nap és üzleti fórum

 

2019. május 13-án a Magyar–Orosz Művelődési és Baráti Társaság, a Külkereskedelmi Főiskoláért Alapítvány, valamint a «Kelet–Európa» Üzleti Klub színvonalas szakmai napot és üzleti fórumot tartott, amelynek központi kérdésköre elsősorban a posztszovjet térség és ezen belül is az orosz piac jelenlegi gazdasági helyzetére, aktuális üzleti kihívásaira fókuszált. 

A találkozó elsődleges célja olyan egyetemisták, friss diplomás pályakezdő szakemberek érdeklődésének felkeltése volt a térség együttműködési lehetőségei iránt, akik kutatják a témát, tanulják, illetve valamilyen szinten beszélik az orosz nyelvet és terveik vannak vele a gazdasági vagy kulturális életben. A programok alatt, a változatos előadások és kerekasztal-beszélgetések során a diplomáciai és az üzleti élet résztvevőinek, több jeles képviselőjének megismerésére, továbbá kapcsolatépítésre is lehetőség nyílt. A szakmai fórum programja a megjelent, mintegy ötven érdeklődőnek számos «kulturális csemegét» is tartogatott: a házi készítésű orosz ételek ízvilágának sikeréhez Sipos Mihály és Mákó Kató előadó estje párosult Vidám Viszockij – gitáron és dobon címmel. A B2B beszélgetések és a késői teaest során az eredeti orosz italok tovább fokozták az amúgy is kiváló hangulatot.

Letölthető PDF dokumentum:

Az ingyenesen letölthető Adobe Reader szoftverrel egyszerűen tekintheti meg, nyomtathatja ki a PDF-fájlokat.
Vissza