East Europa Business Club Kelet Európa Üzleti Klub

East Europa Business Club Kelet Európa Üzleti Klub

A NEMZETKÖZI BERUHÁZÁSI BANK (IIB) ÉS A KELET-EURÓPA ÜZLETI KLUB (KEÜK) TISZTELETTEL MEGHÍVJÁK ÖNT A BANK PREZENTÁCIÓJÁRA

Az IIB egy budapesti székhellyel rendelkező többnemzetiségű pénzügyi intézmény, amely részvényesei (jelenleg Bulgária,Kuba Köztársaság, a Cseh Köztársaság, Magyarország, Mongólia, Románia, az Orosz Föderáció, a Szlovák Köztársaság,és a Vietnami Szocialista Köztársaság) gazdaságának fenntartható fejlődése érdekében működik.

rendezvény során az IIB vezetői bemutatják az intézmény termékeit és szolgáltatásait,a támogatási programokat, információt nyújtanak a Bank által finanszírozott projektekről. A találkozó elsősorban azoknak a kis- és középvállalkozásoknak szól, amelyek kiegészítő finanszírozást keresnek beruházási projektjeikhez az IIB tagországokban vagy harmadik országokban. A prioritást élvező ágazatok a következők: energia (megújuló energia); gépgyártás és technológia (beleértve a high-tech és az innováció területét); export-import műveletek; mezőgazdaság és élelmiszer-előállítás, feldolgozás; szállítás és logisztika; biotechnológia; gyógyszerek és gyógyászat.

 

További részletek a meghívóban: 

http://www.mombt.hu/admin/uploads/file/2020-nov-24-invitation-for-iib-presentation-hungarian-final-version.pdf

Letölthető PDF dokumentum:

Az ingyenesen letölthető Adobe Reader szoftverrel egyszerűen tekintheti meg, nyomtathatja ki a PDF-fájlokat.
Vissza